over mij en W2SUC6

Het gezicht achter W2suc6 is Remco Kramer. Remco ondersteunt en motiveert zijn klanten op een positieve manier. Met als doel beweging en succes en duurzaam resultaat. W2suc6 is ontstaan vanuit de werkervaring die ik de afgelopen 24 jaar heb opgedaan. Vanaf 1994 ben ik bezig om mensen succeservaringen te laten beleven. Ik zal heel kort vertellen waar mijn passie als coach vandaan komt. Vanaf 1994 tot 2009 heb ik in het gevangeniswezen gewerkt met diverse soorten mensen. Doormiddel van sportaanbod zag ik dat je eigenlijk met iedereen makkelijk in contact kon komen. Door goed te observeren en te communiceren met de cliënt, ontdekte ik  bijna altijd wel wat voor talent men bezat. Hiermee ging ik dan aan de slag om zo de succeservaringen te vergroten. Na de periode bij justitie ben ik in de jeugdzorg gaan werken. Hier kwam ik wederom weer met diverse mensen in contact, maar dan waren ze veel jonger. De vaak ingewikkelde problematiek van deze doelgroep sprak me erg aan. Ook hier ging ik door met het zoeken naar talent en succes!! Wederom zette ik sport in als middel, om in contact te komen met de jongeren. Ik merkte dat de Jongeren vaak sneller op hun gemak waren en daardoor ook meer zelfvertrouwen kregen. Tijdens de gesprekken luisterde ik goed naar wat men te vertellen had. Hier sprong ik op in en ging ermee aan de slag. Je moet dan denken aan: wat voor school/opleiding past er bij de jongeren? Wat voor werk sluit aan bij de talenten van de jongeren? Werken aan de dingen die juist wel goed gaan en deze krachten verder ontwikkelen, ipv steeds maar door te gaan met de dingen waar men helemaal niet goed in was. Een ander belangrijk onderdeel was het netwerk van de jongeren. Goed samenwerken met het gezin/familie/vriendengroep is een erg belangrijk deel om de doelen/kansen van de jongeren te doen slagen. Na het werken in de jeugdzorg ben ik een gaan werken als consulent-werk bij de gemeente Leidschendam-Voorburg.  En geloof het of niet, maar ook hier heb ik sport weer ingezet als middel!! Ik geloof in het feit, dat als je geduld hebt en blijft geloven in de mens, je altijd succes kunt behalen.